Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Mięsne kulki z dipem z selerem naciowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Przygotuj sos: bardzo drobno posiekaj czosnek oraz gałązkę selera naciowego razem z listkami. Wymieszaj ze sobą wszystkie składniki i wstaw gotowy sos do lodówki, aby nabrał smaku.
    2. Drewniane patyczki do szaszłyków przetnij na pół i namocz w wodzie. Mięso mielone wymieszaj z białkiem jajka, bułką tartą, posiekaną natką pietruszki i musztardą. Dopraw całość solą, ostrą papryką oraz ziołami. Wyrób mięso, aż lekko będzie odchodzić od ręki, a następnie uformuj małe pulpeciki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos