Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Carpaccio z cukinią

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Cukinię pokrój na bardzo cienkie plastry, skrop dołączoną marynatą, przypraw solą i pieprzem. Odstaw na 5 min.
    2. Na suchej patelni upraż orzechy włoskie, aż staną się lekko zarumienione.
    3. Na półmisku układaj naprzemiennie plastry mięsa przyprawione dołączoną do opakowania marynatą cytrynową i cukinię. Na wierzchu ułóż orzechy oraz dołączony ser.

     

    Przepis przygotowała Agata Jędraszczak. 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów