Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Klopsy wołowe w sosie pieczarkowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Klopsy wołowe obsmaż na oliwie na złoty kolor , następnie wyjmij i odstaw na bok . na tej samej patelni podsmaż posiekana cebulę i pieczarki . Dodaj Klopsy , słodką śmietanę i kontynuuj gotowanie aż do odparowania połowy jej objętości, po czym dodaj kwaśną śmietanę.
    2. Całość doprawić solą, pieprzem i drobno posiekanym koprem. Od momentu dodania kopru nie gotujemy dłużej niż 10 min.
    3. Kulki wołowe w sosie pieczarkowym dobrze smakują z kopytkami lub kluskami ziemniaczanymi.

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos