Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Filet z tołpygi ze słodko-kwaśnym sosem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na oliwie zeszklij pokrojoną w piórka cebulę, dodaj ziele angielskie i liść laurowy, koncentrat oraz rodzynki. Dolej 1/3 szklanki wody oraz ocet. Wymieszaj, gotuj kilka minut, przypraw cukrem, solą i pieprzem.
    2. Rybę poporcjuj, posól i popieprz, ułóż na wierzchu sosu. Przykryj pokrywką, duś kilka minut. Gotową rybę podawaj z ryżem.

     

    Porcja dla 2 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów