Składniki:
dodaj do listy zakupowejSposób przyrządzania:
- Cukinię zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Posól, odstaw na kwadrans, odciśnij nadmiar wody. Wymieszaj z jajkami, mąką i szczypiorkiem. Przypraw. Nakładaj łyżką masę na rozgrzany olej, smaż na małym ogniu na złoto z obu stron.(czas trwania 15min)
- Jogurt zmiksuj z rukolą. Uzyskasz jasnozielony sos. Przypraw do smaku.(czas trwania 8 min)
- Porcje ryby przypraw solą i pieprzem, usmaż na jasno złoty kolor na mieszance masła i oleju. Jesiotra ułóż na ciepłych plackach, podawaj z pikantnym sosem z rukoli.(czas trwania 10 min)
Przepis specjalnie dla klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5