Składniki:
dodaj do listy zakupowejSposób przyrządzania:
- Szynkę dopraw solą, pieprzem, połową sosu ostrygowego i sojowego. Ułóż w naczyniu żaroodpornym i wstaw do piekarnika nagrzanego do 220°C. Piecz 15 min bez przykrycia, po czym zmniejsz temperaturę do 120°C i piecz 1,5 godz. pod przykryciem, podlewając co jakiś czas sosem.
- Makaron gotuj 5 min w osolonej wodzie, a następnie odcedź i pokrój na mniejsze kawałki. Grzyby Mun namocz w zimnej wodzie przez ok. 30 min, po czym w tej samej wodzie je ugotuj.
- W woku rozgrzej olej i podsmaż cebulę, czosnek oraz imbir. Cały czas mieszając dodaj roztrzepane jajka, a następnie kapustę, grzyby i papryczkę.
- Dodaj ugotowany makaron, wymieszaj. Przypraw sosem sojowym, sosem ostrygowym, sosem
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5