Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Polędwiczki z dorsza w sosie cytrynowym z oliwkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Buraczki (ze skórką) owiń w folię aluminiową, piecz w temp. 200°C do miękkości, ok. 50 min. Obierz, pokrój w ósemki. Po tym czasie ugotuj ryż w bulionie.
    2. Rybę przypraw, usmaż na oleju. Na patelnię z dorszem dodaj posiekane oliwki oraz poszatkowaną natkę wraz z masłem. Zagotuj, wymieszaj, dopraw do smaku sokiem z cytryny. Podawaj z ryżem i buraczkami skropionymi oliwą i cytryną.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów