Składniki:
dodaj do listy zakupowejSposób przyrządzania:
- Kruchą Wołowinę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.Paprykę kroimy w paski i podsmażamy. Arkusze papieru ryżowego pojedynczo rozkładamy na płaskim blacie i lekko zwilżamy wodą, aż zmiękną. Na środku rozkładamy sałatę, paprykę, pozostałewarzywa i kawałki mięsa zmieszanego z sosem z pieczenia.
- Całość posypujemy dymką, a następnie zawijamy do wewnątrz boki i rolujemy na kształt gołąbków. Podajemy z sosem ostrygowy jako dipem. Gotowe Spring Rollsy możemy również smażyć w głębokim tłuszczu. Wyśmienicie smakują zarówno na zimno jak i na gorąco.
Porcja dla 4 osób
Czas przygotowania ok. 45 min.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5