Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Dorsz na soczewicy

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na oleju zeszklij drobno posiekaną cebulę, dodaj pomidorki, przesmaż. Dodaj soczewicę. Wymieszaj i zalej wodą, by tylko przykryła składniki. 
    2. Gotuj do miękkości na małym ogniu. Dodaj mieszankę curry, dopraw do smaku. Na wierzchu ułóż porcje ryby doprawione solą i pieprzem. 
    3. Przykryj i gotuj rybę na parze do miękkości, na małym ogniu, ok. 10 minut. 

    Autorką przepisów jest Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów