Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg tęczowy na parze

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Płat z pstrąga podziel na 2 części, dopraw solą i pieprzem. Na arkuszu papieru do pieczenia ułóż wstążki cukinii i marchewki oraz cienko pokrojonego pora. Na warzywach połóż rybę. Skrop oliwą, na wierzchu rozłóż plasterki cytryny.
    2. Podlej 2 łyżkami wody i szczelnie zamknij. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na ok. 15 minut.
    3. Podawaj ze świeżym tymiankiem.

    Autorką przepisów jest Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów