Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Frittata z serem Asiago i porem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni rozgrzej połowę oliwy, wrzuć pora i smaż go przez 5 min. Jajka wbij do miseczki i roztrzep. Dodaj mleko, sól
i pieprz, a następnie ser i podsmażone pory, wymieszaj.
    2. Na patelni rozgrzej pozostałą oliwę i wlej masę jajeczną. Smaż na małym ogniu, pod przykryciem, przez 10-15 min. Za pomocą talerza przełóż frittatę na drugą stronę i smaż kilka minut. Podawaj na ciepło lub na zimno.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów