Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Piadina z serem Scamorza, wołowiną bavette i rukolą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Mięso posyp solą i pieprzem. Smaż je na mocno rozgrzanej patelni, najlepiej grillowej, po ok. 5 minut z każdej strony. Zdejmij je z patelni i odłóż na talerz. Pokrój je w bardzo cienkie plasterki. 
    2. Na rozgrzaną patelnię połóż piadinę, ułóż na niej plastry sera, a następnie pokrojoną wołowinę i rukolę. Posyp solą i pieprzem, skrop oliwą i złóż na pół. Przewróć delikatnie na drugą stronę i chwilę podgrzewaj. Serwuj na gorąco.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów