Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Jajecznica ze szpinakiem
i kiełbaskami iberyjskimi

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pokrojone kiełbaski lekko podsmaż na nieprzywierającej patelni. Dodaj pieczarki i smaż przez kolejne 3-4 minuty, często mieszając. 
    2. Dodaj szpinak, porządnie wymieszaj i jak tylko listki zaczną więdnąć, przełóż całość na talerz. Na tej samej patelni rozpuść masło i wlej rozbite jajka z dodatkiem soli i pieprzu. 
    3. Smaż na małym ogniu, powoli mieszając, aż jajka się zetną, ale zachowają kremową konsystencję. Usmażone jajka podawaj od razu z kiełbaskami z pieczarkami i szpinakiem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów