Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Kotleciki z dorsza z ryżem z rzepą brokułową

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wybierz liście rzepy i gotuj je bez przykrycia w osolonej wodzie przez około 10 minut. Odcedź. W rondlu rozgrzej oliwę i zeszklij na niej czosnek oraz cebulę. Dodaj odcedzone liście rzepy i smaż przez kolejne 2-3 minuty. 
    2. Wlej 700 ml wody, doprowadź do wrzenia i wrzuć ryż. Zamieszaj, dopraw solą i gotuj pod przykryciem przez około 15 minut. W międzyczasie zamrożone kotleciki z dorsza smaż partiami na złoto na gorącym oleju. Usmażone odkładaj na ręczniku papierowym, aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Podawaj z ryżem z rzepą brokułową.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów