Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Lekki wywar warzywny z pierożkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Warzywa (marchewki, korzeń pietruszki i seler) obierz i pokrój w małą kostkę. Dodaj drobno pokrojony por oraz po 2 gałązki liści selera i pietruszki. 
    2. Zalej ok. 2 szklankami wody, dodaj liść laurowy, ziele angielskie, sól i pieprz. Gotuj, aż warzywa będą miękkie, ale nie rozgotowane. Wyjmij zbędne liście, dopraw do smaku. W gotującej zupie podgrzej pierożki. Podawaj z koperkiem. 
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów