Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś zapiekany w cieście francuskim

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni, na oleju zeszklij drobno posiekaną cebulę, dodaj szpinak i duś, aż będzie miękki, a nadmiar płynu odparuje. Ostudź. Szpinak połącz z twarogiem, jajem i serem.
    2. Dopraw do smaku. Kawałki ryby ułóż na cieście francuskim, na nich porcję szpinaku. Łososia owiń ciastem francuskim, sklej brzegi, posmaruj roztrzepanym jajkiem. Zapiekaj w temp. 200°C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów