Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wątróbka po wenecku

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wątróbki opłucz i oczyść. Na oliwie zrumień cebulę aż się zarumieni, dodaj anchois z rolowane z kaparami i wątróbki. Smaż 2 minuty, po czym wlej wino. Duś jeszcze kilka minut, aż płyny na patelni odparują. 
    2. Przełóż zawartość patelni do wysokiego naczynia i zmiksuj na gładka masę. Dodaj sól, pieprz i natkę pietruszki. Wymieszaj. Podawaj na grzankach z dodatkiem oliwek.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów