Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Golonka w miodzie z kaszą bulgur (4 porcje)

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Golonki upiecz zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu.
    2. Do Hoffen Chef Express wlej miód i 100 ml wody. Dodaj czosnek i miksuj przez minutę na prędkości 10.
    3. Upieczoną golonkę wyjmij z folii, polej sosem i włóż z powrotem do piekarnika na 10 minut.
    4. Kaszę wypłucz na sitku pod bieżącą wodą. Zalej bulionem i przykryj. Po 20 minutach będzie gotowa.
    5. Posiekaj natkę pietruszki.
    6. Wymieszaj w misce bulgur, natkę pietruszki, chrzan i ćwikłę. Na tej mieszance serwuj gorącą golonkę. Podawaj z żurawiną

    Czas przygotowania: 40 min  

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy