Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    KAPUSTA KIMCHI NA OSTRO Z IMBIREM

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Kapustę przekrój wzdłuż na cztery części i pokrój na mniejsze kawałki. Zalej zimną wodą z dodatkiem soli i odstaw na 2 godz. Co 15 minut zamieszaj. Kapustę odcedź i dodaj do niej pora, marchew, dymkę i cebulę. 
    2. Obrany imbir, czosnek, gruszkę i sos Sriracha zmiksuj na gładką masę. Dodaj ją do kapusty i przez kilka minut porządnie mieszaj, żeby składniki się połączyły.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos