Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Nadziewane kiełbaski z grilla

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Kiełbaskę nacinamy w poprzek lub wzdłuż, dosyć głęboko, ale tak żeby jej całkiem nie rozciąć. Ser ścieramy na tarce. Kiełbaskę smarujemy wzdłuż nacięcia musztardą. Dolną połowę kiełbaski obkładamy cebulą posypaną serem. Na wierzchu kładziemy resztę cebuli. Nakładamy przecier pomidorowy. Kiełbaskę owijamy plasterkami boczku w taki sposób, żeby plasterki na siebie zachodziły.
    2. Kiełbaski grillujemy przez 10-15 minut od czasu do czasu je obracając.  
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów