Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pieczarki czosnkowe

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Z umytych i oczyszczonych pieczarek odcinamy nóżki przy kapeluszu i siekamy. Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebule, posiekane nóżki pieczarek, roztarty z odrobiną soli czosnek i na końcu natkę pietruszki i tartą bułkę.
    2. Farsz mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy. Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w rozgrzanym do 140°C piekarniku. Pieczemy około 20 minut.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos