-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
OSSOBUCO w warzywach z pesto pietruszkowym
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Na patelni szklimy pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę czekamy i dorzucamy plastry marchewki i...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
OSSOBUCO duszone z warzywami i białym winem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane i pokrojone w średnią kostkę warzywa obsmażamy na patelni. Dodajemy zioła, skórkę z...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco na puree ziemniaczanym z duszoną cebulką, szczypiorem i boczkiem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Na oleju szklimy drobno posiekaną cebulę,...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco z pieczonymi ziemniakami i gremolatą
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Ziemniaki dokładnie myjemy, kroimy na ósemki, mieszamy z 3 łyżkami oliwy, kminkiem, solą i...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco na duszonej kapuście , z szynką dojrzewającą i koperkiem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W dużym rondlu, na oleju szklimy drobno posiekaną cebulę, dodajemy pokrojoną szynkę, podsmażamy z...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco z pieczonymi warzywami korzeniowymi
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Warzywa obieramy, marchew i pietruszkę kroimy wzdłuż na 4 części, cebulę- na ćwiartki, a seler w...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco na kaszy gryczanej z pieczarkami i jarmużem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Pieczarki kroimy w ćwiartki, smażymy na złoto na oleju. Przekładamy na talerz. Na tej samej...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco z kurkami
Klasyczne mediolańskie ossobuco (dosłownie: kość z dziurą) podawane jest z żółtym risotto barwionym szafranem oraz z gremolatą – posypką ze...