Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Stek z konfiturą z czerwonej cebuli

      Pokrojoną cebulę wyłóż na patelnię razem z masłem, cukrem, solą i pieprzem. Smaż na średnim ogniu, stale mieszając, aż cebula się skarmelizuje,...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Spaghetti z homarem

      Włoszczyznę i czosnek zalej 2 litrami wody. Zagotuj, a następnie zmniejsz ogień. Na patelni rozgrzej masło i ułóż na nim homara skorupą do dołu....

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      FILETY Z HALIBUTA

      Halibuta dopraw solą. Na dużej nieprzywieralnej patelni rozgrzej połowę oliwy i smaż na niej filety, na średnim ogniu, po ok. 4 min z każdej strony. ...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Roladki z gładzicy zapiekane z pieczarkami

      Filety przypraw solą oraz pieprzem i odstaw na 30 minut w chłodne miejsce. Cebulę drobno posiekaj, pieczarki pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zielona herbata z mandarynką

      Wyciśnij sok z dwóch mandarynek, trzecią pokrój w cienkie plasterki. Herbatę zalej wrzątkiem, zaparz. Dodaj sok z mandarynek i...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Śledzie smażone faszerowane

      Cebulę wymieszaj z natką pietruszki, masłem, 1 jajkiem, 1 łyżką bułki tartej, solą i pieprzem. Śledzie przypraw solą i pieprzem, po czym nadziej powstałym...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Jadalne miseczki z mielonym mięsem

      Cebulę podsmaż do miękkości na rozgrzanej oliwie. Dodaj mięso i smaż na dużym ogniu, regularnie mieszając, przez 8-10 minut. Dodaj cukinię i marchew,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Medaliony z morszczuka au gratin

      Morszczuka dopraw solą z chili i czosnkiem oraz sokiem z cytryny i odstaw na godzinę.Po upływie 30 min odwróć na drugą stronę. Na szerokiej patelni...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łopatka wolno gotowana z ryżem z pieczarkami i szpinakiem

      Łopatkę wstaw na 30 min do piekarnika rozgrzanego do 220°C. W rondlu rozgrzej oliwę i zrumień na niej cebulę. Dodaj pieczarki i smaż przez 2-3 minuty....

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Dorada pieczona w soli z sosem romesco

      Romesco to klasyczny hiszpański sos przygotowywany przez rybaków z północnowschodniej Hiszpanii. Zwykle podaje się go do ryb. ...

    Wiecej przepisów