Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Krem z czerwonej papryki

      Paprykę pokrój w paski, pomidory i cebulę w ósemki, seler – w ok. 1-2 cm kawałki. Warzywa ułóż na blaszce do pieczenia,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Ośmiornica z ryżem po portugalsku

      Zamrożoną ośmiornicę umieść w garnku. Dodaj 1 obraną cebulę, seler i 2 zmiażdżone ząbki czosnku, zalej wodą, przykryj i gotuj na małym ogniu, aż cebula...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Sałatka z makaronu, tuńczyka i mozzarelli

      Makaron ugotuj w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami z opakowania. Tuńczyka przełóż do miski i podziel widelcem na duże kawałki. ...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zupa dyniowa z soczewicą

      W rondlu o grubym dnie rozgrzej oliwę, zeszklij na niej cebulę. Dodaj curry, liście laurowe i ziele angielskie oraz pokrojoną w kostkę dynię.  Zalej...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Wytrawne ciasteczka z brokułem ok. 15 szt.

      Z ciasta wykrój okręgi o średnicy ok. 10 cm i ułóż je na blaszce. Na wierzchu każdego krążka ciasta ułóż kawałki podzielonego na...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łosoś na puree koperkowo-czosnkowym

      Ziemniaki obierz, ugotuj do miękkości w osolonej wodzie wraz z ząbkami czosnku. Miękkie połącz z obranym czosnkiem, koperkiem, śmietanką i masłem na...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Wołowina po prowansalsku

      Do pokrojonego mięsa dodaj 1 łyżkę oliwy, cebulę, 1 łyżkę posiekanej natki pietruszki i łyżeczkę tymianku. Podlej całość czerwonym winem, dobrze wymieszaj...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Risotto z serem Gorgonzola, gruszkami i orzechami

      W garnku rozpuść około 30 g masła i zeszklij na nim cebulę. Dodaj ryż i smaż przez 2 min, po czym podlej winem i poczekaj, aż odparuje. Wlej część bulionu...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pstrąg w migdałach na purèe z batatów

      Umyte bataty owiń folią aluminiowąi piecz do miękkości w piekarniku nagrzanym do 200°C. Obierz ze skórki i utrzyjz masłem i kremówką na...

    • 3 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zupa dyniową z nutą pomarańczy

      W dużym garnku rozgrzej oliwę i zeszklij na niej posiekaną cebulę z dodatkiem czosnku, imbiru, kurkumy i chilli. Dodaj wszystkie warzywa, wymieszaj i smaż...

    Wiecej przepisów