Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zimowa sałatka z pieczonymi warzywami

      Buraki w skórkach owiń folią aluminiową, wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C, piecz ok. 25 minut, do miękkości. Równocześnie wstaw...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pleskawica z papryką

      Do mięsa dodaj drobno posiekaną cebulę, paprykę, czosnek, natkę i miętę. Następnie przypraw ostrą papryką, solą i pieprzem, po czym dokładnie wszystko...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zapiekanka z łososia i ziemniaków

      Ziemniaki obierz, umyj i pokrój w ok. 0,5 cm plastry (ważne, by nie płukać już pokrojonych kartofli, aby nie wypłukać z nich skrobi). Włóż...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Chilli con carne

      Na dużej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, dodać starty czosnek i kumin, smażyć przez 1 minutę. Stopniowo dodawać zmieloną wołowinę,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Karkówka z czarnej świni z jabłkami

      Plastry mięsa dopraw z obydwu stron solą. Jabłka skrop oliwą i oprósz tymiankiem oraz cukrem. Rozgrzej patelnię grillową. Umieść na niej...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Naleśnikowe śniadanie

      Naleśniki podgrzej zgodnie ze wskazówkami z opakowania. Podaj  z musem owocowym, kremem NussMilk, serkiem Delikatei świeżymi owocami.

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Bruschetta italiana - Włoska bruschetta

      Pomidory odcedź na sitku (soku nie wylewaj, wykorzystaj go do sosu), pokrój w kostkę, połącz z bazylią, posiekanym ząbkiem czosnku...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łosoś grillowany w sosie teriyaki

      Teriyaki to popularny w Japonii sposób przyrządzania mięs i ryb - najpierw pokrywa się je specjalną marynatą, a następnie piecze lub smaży. Obecnie...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Sztuka mięsa w rosole

      Przygotowanie mięsa: Rozbratel osuszamy  na ręczniku papierowym. Warzywa myjemy i kroimy tak jak na rosół. Mięso, warzywa i przyprawy...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Schab duszony z ziołami

      Por, marchew i cebulę kroimy w pół plastry i umieszczamy w płaskim szklanym naczyniu. Na warzywach układamy mięso natarte solą, pieprzem,...

    Wiecej przepisów