-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zupa z wołowiny z makaronem vermicelli i tofu
Do dużego garnka wlej 2 litry zimnej wody, włóż do niej mięso, włoszczyznę, imbir, czosnek, ziarna pieprzu i cukier. Gotuj na małym ogniu 1,5 godz....
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Flądra w sosie koperkowym
Obrane warzywa oraz łodygi koperku umieść w garnku, zalej ok. 1,5 l wody, dodaj sól, ziele angielskie oraz liść laurowy i gotuj 50 min, aż do...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ciasteczka z morszczuka z imbirem
Rybę pokrój na mniejsze kawałki i zmiksuj na gładką masę. Dodaj odsączony groszek i jajka, dokładnie wymieszaj. Następnie dodaj imbir, dymkę i...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ossobuco na duszonej kapuście , z szynką dojrzewającą i koperkiem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W dużym rondlu, na oleju szklimy drobno posiekaną cebulę, dodajemy pokrojoną szynkę, podsmażamy z...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
OSSOBUCO duszone z warzywami i białym winem
Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane i pokrojone w średnią kostkę warzywa obsmażamy na patelni. Dodajemy zioła, skórkę z...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sałatka z łososia z chrupiącym makaronem vermicelli
Łososia smaż na patelni grillowej po 4 minuty z każdej strony. Obranego melona pokrój w kostkę, można też, przy pomocy specjalnej łyżeczki, wyciąć...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Stek z krążkami cebuli na razowej grzance
Steki wyjmij z lodówki 1 godzinę przed smażeniem. W rondelku na małym ogniu rozgrzej 0,5 l oleju. Cebulę obierz, pokrój na plastry o...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Halibut e spaghetti di verdure HALIBUT Z WARZYWNYM SPAGHETTI
Marchew i cukinię obierz, pokrój na długie cienkie plastry, a następnie na wąskie paski przypominające makaron. Sparz we wrzątku przez 30 sekund i...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Kiełbaski w winie
Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj kiełbaski i smaż przez 5 min, aż będą przyrumienione z każdej strony. Odsącz na ręczniku papierowym i odstaw do...
-
3 głosy
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Moules marinières
Mule opłucz. Szalotki i seler podduś na maśle przez 5 minut, stale mieszając. Dodaj mule i wino oraz pietruszkę. Garnek przykryj pokrywką i gotuj na...