Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Flądra zapiekana w porach

      Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmaż na niej pokrojonego pora oraz cebulę. Posyp pokruszoną kostką bulionową i duś pod przykryciem 10-12...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Okoń z sosem z szalotek

      Sól wymieszaj z cytryną i białkami jaj. Część wysyp na dno brytfanny, umieść na niej umyte i osuszone ryby, zasyp resztą soli. Wstaw na 17-20 min...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Królik w musztardzie

      Kawałki królika natrzyj solą oraz pieprzem i posmaruj musztardą wymieszaną ze śmietaną. Umieść je w brytfannie i wstaw do piekarnika rozgrzanego do...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Potrawka z wątróbki

      Na dużej patelni rozgrzej olej i 30 g masła. Dodaj wątróbki i smaż je przez 3 minuty. Dopraw solą i pieprzem, a następnie polej koniakiem i podpal....

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Perliczka z cytrusami i miodem

      Ziemniaki przekrój wzdłuż, ponacinaj na wierzchu w kratkę, przełóż do brytfanny i posmaruj oliwą. Z pomarańczy zetrzyj skórkę, a...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Ossobuco z konfiturą z czerwonej cebuli

      Ossobuco podgrzej w piekarniku zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu. Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć cebulę. Duś przez 10 min na małym...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Policzki wołowe z gratin dauphinois

      Policzki wołowe podgrzej zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu. Żaroodporne naczynie natrzyj ząbkiem czosnku i wysmaruj masłem. Na dnie...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łopatka wołowa z pomidorami

      Na dużej patelni umieść pomidory i cebulę. Na nich połóż kawałki mięsa, dopraw solą, pieprzem, skrop oliwą i dodaj posiekane zioła (część...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Fondue mięsne

      Do rondelka wlej olej i rozgrzej go, a następnie ostrożnie przelej do garnka do fondue. Z podanych składników przygotuj 3 sosy. Przy rozgrzanym...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Wołowina po burgundzku

      Mięso wymieszaj z marchwią, cebulą i czosnkiem, zalej winem i odstaw na noc do lodówki. Następnego dnia mięso i dodatki odsącz, wino zachowaj. W...

    Wiecej przepisów