Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Wołowina a la bogracz

      Boczek pokrój w paseczki, cebulę i czosnek posiekaj, a ziemniaki pokrój w kostkę. W rondlu rozgrzej połowę oliwy i przesmaż na niej wołowinę...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Barszcz biały z kiszonej kapusty

      Nogi z młodej gęsi oraz warzywa zalej
zimną wodą, dodaj ziele angielskie i liść laurowy, grzyby, cebulę oraz 3 ząbki czosnku i gotuj, aż mięso będzie...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Faszerowana dynia piżmowa

      Dynię przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij nasiona. Dynię wydrąż, aby zyskać miejsce do nałożenia nadzienia. Wydrążony miąższ pokrój w...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Chrupiący kurczak prosto z pieca

      Umytego i osuszonego kurczaka natrzyj solą i pieprzem  i odstaw w chłodne miejsce na 30 minut. W rozgrzanym do 180°C piekarniku piecz kurczaka...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Orzeźwiająca woda ogórkowa

      Ogórek pokrój (obieraczką) w długie wstążki. Włóż go do dzbanka wraz z plasterkami cytryny i listkami mięty. Całość zalej...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Grillowana ośmiornica

      Do dużego garnka wlej wodę, dodaj seler naciowy, 1 łyżkę oliwy i doprowadź do wrzenia. Do wrzącej wody włóż ośmiornice i gotuj je około 1 godziny....

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gruszki w czekoladzie z lodami waniliowymi

      Gruszki przekrój na pół i wydrąż gniazda nasienne. W garnku zagotuj wodę z cukrem, sokiem z cytryny, cynamonem i esencją waniliową. Do...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Tom Kha Kai

      Tom Kha Kai jest daniem typowym dla kuchni Tajlandii i Laosu. Głównym składnikiem tej rozgrzewającej, bardzo aromatycznej i lekko kwaskowej w smaku...

    • 4 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Stylowy camembert

      Bułkę tartą mieszamy z solą i pieprzem. Ser obtaczamy w rozbełtanym jajku, a następnie w panierce. Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy ser z obu stron na...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Roladki z karkówki ze śliwką, boczkiem i soczewicą w pomidorach

      Mięso pokrój na 4 równe plastry. Karkówkę rozklep tłuczkiem do mięsa przez folię spożywczą, na płaty grubości 3-4 mm. Dopraw solą i...

    Wiecej przepisów