Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1777 przepisów

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Tatar na grillowanym bakłażanie z prażonymi pestkami słonecznika

      Sposób przygotowania: Bakłażana kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm, solimy i odstawiamy na 10 min. Po tym czasie osuszamy ręcznikiem papierowym,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Sztuka mięsa w rosole

      Przygotowanie mięsa: Rozbratel osuszamy  na ręczniku papierowym. Warzywa myjemy i kroimy tak jak na rosół. Mięso, warzywa i przyprawy...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Steki minutowe ze szpinakiem i gotowanymi warzywami

      Przygotowanie warzyw: Do niewielkiej ilość wody wrzucamy masło, solimy i dodajemy nieco świeżo mielonego pieprzu. Gdy masło z wodą zacznie wrzeć, wytworzy...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Stek kruchy z rostbefu z sosem holenderskim

      Przygotowanie sosu: Do dość dużej miski wlewamy zredukowany ocet winny,  dodajemy dwa żółtka. Miskę wstawiamy do kąpieli wodnej i ubijamy ocet...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Stek kruchy z polędwicy wołowej

      Przygotowanie sosu: Gotujemy młode ziemniaki. Kurki po oczyszczeniu i wypłukaniu blanszujemy 2-3 min. w lekko osolonej wodzie. Siekamy drobno szalotkę,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Stek kruchy z antrykotu

      Przygotowanie sosu (salsa z czerwonej cebuli) Czerwoną cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miski, dodajemy niewielką ilość sosu sojowego, miodu,...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Klopsy wołowe w sosie pieczarkowym

      Klopsy wołowe obsmaż na oliwie na złoty kolor , następnie wyjmij i odstaw na bok . na tej samej patelni podsmaż posiekana cebulę i pieczarki . Dodaj...

    • 5 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gulasz węgierski

      Przygotowanie mięsa: Mięso osuszamy ręcznikiem papierowym, kroimy w kostkę, solimy i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Mięsa na gulasz nie marynujemy,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Grecka zapiekanka z mielonej łopatki wołowej

      Bakłażany pokroić w 2 cm plasterki, posolić i odstawić na 20 min. Następnie osuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć oliwą i piec w piekarniku w...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      FLAKI WOŁOWE W ROSOLE

      Flak obgotuj i wyczyść.W garnku podsmaż na maśle i oliwie cebulę pokrojoną w kostkę,  dodaj flaki i przyprawy. Całość zalej wywarem i gotuj do...

    Wiecej przepisów