-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zapiekane kiełbaski na ratatouille
Zapiekane kiełbaski na ratatouille Bakłażana natnij w kilku miejscach wbijając w niego nóż. Połóż bezpośrednio na palniku i opalaj go. Kiedy...
-
2 głosy
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Dorady pieczone z cebulą i pomidorkami
W bokach każdej ryby zrób po 2 ukośne nacięcia. 1 plasterek szynki pokrój w cieniutkie paski i umieść je w nacięciach. Pozostałe plasterki...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sandacz z kurkami
Filety oprósz solą i obsmaż z obu stron na oleju. Przełóż do naczynia żaroodpornego, układając je skórą do góry.Kurki przesmaż...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zupa z fasolki szparagowej i cytryny z dorszem, grzanki z chleba z pradawnej pszenicy
Dorsz z pieca z panierką kokosową Na suchej patelni upraż wiórki kokosowe. Ułóż kawałek papieru do pieczenia na blaszce, połóż...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Krem z sałaty, fasolka z pomidorami i polędwiczki z pieczarkami
Krem z sałaty Do rondla wlej wodę, dodaj pokrojonego pora i marchewkę. Zagotuj, robiąc szybki wywar. Sałatę umyj i przełóż do blendera, zalej...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Schab smażony saute z brzoskwiniami, marchwią i boczkiem z kaszą jęczmienną
Obierz marchewki. Jedną z nich pokrój w grubą kostkę. Z obierek marchwi, pietruszki, pora i selera przygotuj szybki bulion do podlewania...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Mule z pomidorami
W dużym głębokim garnku rozgrzej oliwę z oliwek. Dodaj cebulę, seler, czosnek, bazylięi bukiet przypraw. Duś na małym ogniu przez 5 minut, aż warzywa będą...
-
1 głos
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sandacz z kurkami
Filety oprósz solą i obsmaż z obu stron na oleju. Przełóż do naczynia żaroodpornego, układając je skórą do góry. Kurki...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sałatka z brokułu i cukinii, croissant z kurczakiem w cytrusach i konfiturą z czerwonej cebuli
Czerwoną cebulę pokrój w piórka, przełóż na rozgrzaną patelnię z oliwą, dopraw solą, pieprzem i smaż razem przez około 2-3...
-
0 głosów
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Perliczka z cytrusami i miodem
Ziemniaki przekrój wzdłuż, ponacinaj na wierzchu w kratkę, przełóż do brytfanny i posmaruj oliwą.Z pomarańczy zetrzyj skórkę, a...